Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Garso terapija

Skelbimo nr. 36070, įdėtas: 2009-10-24 · Perskaitė: 1175

Skelbimas nebegalioja.

Alfa bangos
Kūrybiškumas, poilsis, vizualizacija
Alfa elektroencefalograma yra švelnus priešingai Beta valstybės greitumas. Tai atpalaiduoja,skatinimui kūrybinės energijos srautui ir jausmui geroves. Alfa Laiminga mintis,būklė idealus numatymas, problemų sprendimo, ir vizualizacijos, veikianti kaip vartai į mūsų kūryba.
Beta bangos
Budrumas, Koncentracija
Beta Laiminga mintis išlaiko savo proto aštrumą ir dėmesį. Beta banga,smegenis galima lengvai analizuoti ir tvarkyti informaciją, kad jungtis ir generuoti naujas idėjas ir sprendimus. Beta yra naudinga darbo našumą, egzaminus ir studijas, rengiantis priimti pristatymą arba užsiima kita veikla, kurios reikalauja didelės koncentracijos ir budrumo.
Delta bangos
Gijimas, gilios ramybės
Delta būklės, kai elektroencefalograma yra lėčiausiai, yra dažnai susiję su gilaus miego. Tam tikri dažniai šiame areale, yra kartu su žmogaus augimo hormonas, kuris yra naudingas gijimo spaudai. Delta narė, pasiekti, o kai atsibunda, taip pat suteikia galimybę naudotis nesąmoningas smegenų veikla, skatinant ją srautas sąmoningas protas. Delta taip pat buvo susijusi su žmonėmis, kurie turi stiprų jausmą empatijos arba intuicija. Jie gali turėti didesnės nei įprastinės buvimo Delta, kai miega

Smegenu bangu synchronizacija.Parduodu(patariu tik tiems kas is Klaipedos),o parduodu visur,atsiskaitymas pervedimas i mano banko saskaita.
bangu synchronizacijos, vizualizaciju
Jei reikiama naudojamos budistines frazes anglu kalboje pacioje vizualizacijoje.
Galima susirasti internete informacijos apie kiekviena is bangu,tačiau as pateiksiu tiems kas nelabai turi laiko.
DEMESIO:Pasiekti bangu fazes sudetinga,tad butina geros ausines(ne kainoje esme)Butu labai gerai jeigu apie salutinius efektus.Taciau,asmeniskai man neteko nieko blogo patirti nuo bangu,tiesiog vartoti saikingai,pagal instrukcijas
Efektas tikras,pats praktikuoju garso terapija daugiau kaip metai savo namuose.Apie garso bangas galima atrasti internete,o jei ne pateiksiu kita posta.Tai pat yra laikmatis pacioje programoje,galima nusistatyti kiek jums reiks.

Alfa(relaxation,creative visualization,mind-body healing,problem solver,stress relief)Yra relaxation tipai,creative visualization tipai,mind-body tipai,problem solver tipas,stress relief tipas.Kaina priklauso kiek terapijai uzsirasot.Minutes kaina lt.Maziausias rekomenduojamas kiekis pirmam kartui minuciu ir daugiau(nuo savijautos).Demesio negalima po alfos uzsisakyti kitos terapijos kaip theta,na jeigu isskyrus jus norit eiti i delta faze.
Terapijos tipas.Theta,Delta turi ir atskiras programas.Taciau pagal patirti zinau,kad paklausius theta daugiau nei minutes.
Tad theta galima - minutes.Geriausia po darbo dienos,nes buna perteklius beta bangu.Na,o beta galima naudoti kiekviena valanda po minuciu(nes tai koncentracijai,susikaupimui)jei dirbat kazkoki projekta ir panasiai(cia kas perka,tam).Deltos iskart netaikoma,nebent planuojat miegoti.Delta -hz.Tai itin zemos bangos,miegui.Theta-Delta tam tinka,nes reikia pereiti is giliu Thetos bangu i Delta.
Pacia programa su raktu,licenzija, programos(su galimybe paciam kurti) ir vizualizaciju - lt.Taip pat pridedu Tibetieciu kristaliniu dubenu synchronizacija(Galima derinti su alfa,theta,beta,delta)Ieina:Serenity,Tranquility,Peace.Kaina ta pati.Raktas visam gyvenimui.I komplekta ieina viskas,taip pat galiu paaiskinti kaip naudotis.Ir prasom isigyti geras ausines tokias kaip AKG,Sennheiser ar kitas studijines ausines,geriausia nueiti i avitela arba muzikines parduotuves kaip tamsta,muzikos faktorius.Mano kontaktai skype:marijuspocius arba marijuspociusyahoo.com,o galite rasyti,skambinti telefonu .Labas tinklas
Demesio programa atsiunciama jums is karto ir teikiama konsultacija per skype,zinau kad nustebsit kad esu gan jaunas,taciau galiu uztikrinti naudojant pagal instrukcijas ir domintis tikrai galite praturtinti

(Paskelbta iš skelbimų portalo Skelbiam.INFO)





Kiti skelbimai iš kategorijos "Priežiūra, slauga"
 Nemokamas endodontinis dantu gydymas
 SENELIU GLOBA KAUNE 860039338
 slauga namuose
 Ieškau darbo vokietijoje
 Galime pigiai ir patikimai prižiūrėti Jūsų vaikus.
 aukle-slauga
 Aukles darbas
 Profesionalus Makiazas
 Privat8s senelių globos namai
 AUKLETOJA savo NAMUOSE

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2009-10-24
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai