Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Augalinis aliejus AROMATIKA Kokoso, 50 ml

Skelbimo nr. 46619, įdėtas: 2010-04-12 · Perskaitė: 494

Skelbimas nebegalioja.

Parduodama: Augalinis aliejus AROMATIKA Kokoso, ml
Pavadinimas: Kokoso augalinis aliejus, ml
Augalinis aliejus
Gamyba: Kokosų aliejus gaminamas iš sudžiovinto riešutinių kokosų vaisių minkštimo šalto presavimo būdu ir rafinuojamas. Daugiausia riešutinių kokosų auga Polinezijoje ir Azijos pietryčiuose.
Aprašymas: Kokosai – vieni iš nedaugelio augalų, kurių pavadinimas yra kilęs ne iš graikų. Pavadinimas kildinamas iš portugalų „coco“ (beždžionė) dėl dėmių ant kokoso, kurios riešutą daro panašų į beždžionės snukį. Riešutiniai kokosai – vieni iš daugelio žmonėms naudingų augalų. Panaudojamos beveik visos augalų dalys. Kokosų aliejus beveik nereaguoja su oru, todėl laikomas net ne šaldytuve, tinka naudoti kelerius metus. Aliejus yra puikus minkštiklis ir labai vertinamas dėl savo valomųjų ir putojimą sukeliančių savybių. Muilas, pagamintas kokosų aliejaus pagrindu, yra vienintelis muilas, kuris putoja sūriame vandenyje.
Poveikis/Savybės: Antivirusinis, antimikrobinis, priešuždegiminis, drėkinamasis, maitinamasis.
Naudojimo atvejai: - Sausai ir pleiskanojančiai odai, odos suerzinimui raminti;
- sudiržusiai odai, ypač rankų ir kojų, suminkštinti, saugo nuo skeldėjimo;
- odos apsaugai nuo negatyvių aplinkos veiksnių poveikio;
- sausai odai ir sausiems plaukams drėkinti, sumažina plaukų baltymų netektį juos plaunant šampūnu;
- paakių makiažui valyti;
- kaip žvakučių ir tepalų sudėtinė dalis.
Išorinio naudojimo būdai: Kokosų aliejus gali būti naudojamas grynu pavidalu, mišinyje su kitais aliejais, kaip bazinis aliejus kompozicijų su naturaliais eteriniais aliejais kūrimui, paruoštų kosmetinių priemonių – kremų, kaukių, šampūnų, balzamų praturtinimui natūraliu aliejumi. Naudojamas aplikacijoms, tvarsčiams, tepimams, masažiniams ir kosmetiniams mišiniams ruošti. Prieš vartojimą flakoną su aliejumi reikia patalpinti į -?C „vandens vonią“, kelioms minutėms, kol aliejus pasidarys skystos konsistencijos.
Kontraindikacijos: Individualus kokosų aliejaus netoleravimas.
Talpa: ml
"Aromatikos" naminiai receptai: Masažas: Kokosų aliejus naudojamas tiesiogiam veido, kaklo, krūtinės, taip pat ir viso kūno masažui, ypač tinka sausai odai po maudymosi. Jis greitai įsigeria ir oda tampa „aksomu“.
Kūno apsaugos nuo saulės aliejus: Kruopščiai sumaišyti valg. šaukštą kokosų aliejaus, arbat. šaukštelį persikų kauliukų aliejaus ir arbat. šaukštelį erškėtrožių aliejaus. Ištepti kūną prieš kaitinimąsi saulėje.
Rankų ir nagų aliejus: valg. šaukštas kokosų aliejaus, arbat. šaukštelis ramunėlių aliejaus, lašai citrinų eterinio aliejaus, lašai apelsinų eterinio aliejaus ir valg. šaukštas glicerino. Mišiniu reguliariai masažuoti rankas ir nagus.
Kojų minkštinamasis aliejus: Sumaišyti valg. šaukštą kokosų aliejaus, lašus arbatmedžių eterinio aliejaus, lašus melisų eterinio aliejaus ir lašus kiparisų eterinio aliejaus. Mišiniu kasdien tepti kojų pėdas.
Plaukų kaukė: Sumaišyti arbat. šaukšte
Pastabos: Dėmesio! Aprašytos ?li?jų savybės ir naudojimo būdai tinka tik firmos "?romatika" natūraliems aliejams. Rengdami rekomendacijas firmos specialistai naudojosi informacija apie augimvietes, aliejų gaminimo metodus, pagrindinius aliejų komponentus; todėl pat?iki?m?s rekomendacijos netinka naudojant kitų firmų aliejus.

Pardavėjas: Neriba.lt





Kiti skelbimai iš kategorijos "Grožis, sveikata"
 Masažas visiems

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-04-12
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai