Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

3D-Lashes BLAKSTIENŲ PRIAUGINIMAS Šiaulių m.

Skelbimo nr. 39110, įdėtas: 2010-05-29, atnaujintas: 2010-07-13 · Perskaitė: 2682

Skelbimas nebegalioja.

Blakstienų priauginimas – puiki išeitis norinčioms visada žavėti išraiškingomis akimis ir kerinčiu žvilgsniu, pasipuošti atostogoms bei ypatingoms progoms ar tiesiog praskaidrinkite kasdienį gyvenimą….

Naudojant D-Lashes blakstienų priauginimo technologiją, galima sukurti tiek natūralių blakstienų – niekas net neįtars, kad blakstienos yra priaugintos, tiek itin ilgų, riestų, tankių ir išraiškingų blakstienų įspūdį.
D-Lashes blakstienų priauginimo procedūra yra išskirtinė dėl naudojamų produktų kokybės: Klijai pagaminti JAV yra aukštos kokybės ir jų sudėtis patvirtinta medikų. Ypatingos formulės pagrindu sukurti klijai užtikrina, kad priauginimas nesukels jokių alerginių reakcijų. Blakstienos D-Lashes gaminamos iš specialių sintetinių mikropoliesterinių pluoštų – ši medžiaga yra identiška žmogaus plaukui. Blakstienos D-Lashes yra lanksčios,jos nelūžta ir turi gražų, natūralų užrietimą.
Blakstienos parenkamos individualiai pagal storį (,-,mm) ir ilgį (-mm). Priauginimo metu priauginama apie ~ ir daugiau blakstienų, priklausomai nuo klientės natūralių blakstienų tankumo, akių formos bei pageidavimų.
Procedūra yra neskausminga,maloni ir atpalaiduojanti. Blakstienų priauginimas trunka ~ .- valandas (priklauso nuo jūsų natūralių blakstučių tankumo), kurių metu patogiai gulėsite užmerktomis akimis, klausantis ramios relaksacines muzikos….
Kad blakstienos visada atrodytų nepriekaištingai kas - savaites atliekama korekcija. Priaugintų blakstienų nešiojimo trukmė iki korekcijos priklauso nuo natūralių blakstienų augimo ciklo ir priežiūros įpročių.

Darbo laikas: I-VII .-. val.

Maloniai laukiu Jūsų skambučių tel.+ Giedrė

(Paskelbta iš skelbimų portalo Skelbiam.INFO)





Kiti skelbimai iš kategorijos "Kosmetologijos paslaugos"
 Akcija! Permanentinis ilgalaikis makiažas
 Blakstienu priauginimas
 Kredito Finansavimas
 Unikalios kosmetologines procedūros
 Detoks ir grožio kompleksines proceduros be vaistų
 Kosmetikos seminarai
 paruoštas asmenų 1000 EUR
rosaRosa mosqueta erškėtuogių aliejus
veidoVeido kaukės
veidoVeido kaukė su ŽENŠENIU

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-05-29
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai