Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Dj, Vedimas, Gyva Muzika, Organizavimas, Įgarsinimas, Apšvietimas

Skelbimo nr. 63022, įdėtas: 2014-03-18 · Perskaitė: 611

Sveiki,
esame Ertomuzika komanda. Renginių planavimo bei įgyvendinimo srityje dirbame 8-tus metus. Kiekvienas renginys mums yra be galo svarbus, nepaisant to, ar tai restorano atidarymas ar miesto šventė, gimtadienis ar vestuvės. Esame jauni, tačiau su patirtimi, nesėdime vietoje, kiekvieną dieną mokomės vis naujų dalykų, vis gimsta naujos idėjos, kuriomis pasidalinsime su Jumis!

Išskirtiniai:
Skiriamės nuo „kitų“ garso bei apšvietimo sistemomis. Nenaudojame vidutinės ar žemesnės klasės technikos (Didžioji dauguma muzikos paslaugų tiekėjų naudoja mėgėjišką aparatūrą, kurią galima įsigyti didžiuosiuose prekybos centruose už nedidelę kainą). Mums svarbiausia KOKYBĖ. Siūlome Jums pasaulyje pripažintų gamintojų profesionalią aparatūrą, kuri Jūsų renginį perkels į naują kokybės lygmenį. Pirmieji išbandome bei įsigyjame geriausią techniką iš viso pasaulio. Garso bei apšvietimo kokybe mėgavosi tiek bažnyčiose ar katedrose buvę akustinių koncertų žiūrovai, tiek privačių vakarėlių dalyviai, tiek miestų švenčių svečiai. Nuspalvinsime Jūsų šokių aikštelę galingiausiais lazeriais, naujos kartos pilno segmento LED prožektoriais bei efektais, pripildysime erdvę galingomis dūmų mašinomis, o kokybiškus muzikos garsus užtikrins profesionaliausia ir moderniausia garso sistema.

Kaina?
Nesivadovaujame įprastu geriausios kainos ir kokybės santykiu, tai vidutinės klasės atstovų strategija. Mes siūlome aukščiausios kokybės paslaugas bei techniką už klientams patraukliausią kainą!

Dj paslaugos:
Profesionalios Dj paslaugos Jūsų šventei! Jei Jums svarbu aukščiausia kokybė, unikalūs sprendimai, gera muzika bei nuotaika, mes kaip tik Jums. Esame sukaupę plačią geriausių dainų fonoteką, kuri bus suderinta su Jūsų pageidavimais. Mus žmonės mielai renkasi todėl, kad mūsų vakarėliai patys linksmiausi bei trankiausi!

Vedimas:
Atsibodo girdėti anekdotai? Nuolatiniai vedėjo siūlymai išgerti? Norisi kažko naujo? Mes kaip tik Jums! Uniklios idėjos, Jūsų renginiui parašytas scenarijus, modernus visų tipų renginių vedimas!

Gyva muzika:
Mūsų vokalistė džiugins visus svečius savo neeiliniu balsu bei gitaros skambesiu. Ilgametė dainavimo patirtis, profesionali garso ir apšvietimo aparatūra Jūsų renginio sėkmei. Nesiūlome stereotipinių muzikantų, kurie groja sintezatoriumi ar akordeonu tą pačią melodiją ištisą valandą, dainuodami skirtingus tekstus. Mums svarbiausia kokybė, originalumas ir visapusis šventės pasisekimas. Repertuaras: nuo senų gerų šlagerių iki šių laikų hitų.

Įgarsinimas:
Ertomuzika - profesionalus Jūsų renginio techninis aptarnavimas. Dirbame tiek su mažais, tiek su dideliais projektais nuo 2009 metų. Esame jauni ir energingi, renginių metu būname maksimalistai, viskas turi būti aukščiausios kokybės. Visų renginių metu dirba profesionalūs garsistai bei apšvietimo operatoriai.

Organizavimas:
Neeilinis renginių organizavimas/ kuravimas. Surengsime tokią šventę, apie kokią tik svajojote!

Dirbame visoje Lietuvoje! Daugiau informacijos telefonu: +37067950421 bei www.ertomuzika.lt
Išrašome sąskaitą bei pasirašome sutartį.

©Ertomuzika. Platinti, kopijuoti ar kaip kitaip naudoti skelbime pateiktą informaciją, be skelbimo autoriaus sutikimo, draudžiama. Visos autorinės teisės saugomos Lietuvos Respublikos įstatymų.




 skelbimai Skelbimas:  skelbimai

Kiti skelbimai pagal žodžius: vedimas organizavimas igarsinimo apšvietimo

Kiti skelbimai iš kategorijos "Renginių paslaugos"
 Renginių, žaidimų, orientacinių, protmūšio organizavimas
upmariagesUPmariages - vestuvės Prancūzijoje
 Restorano nuoma Jūsų šventėms
 Vedėjas + Dj, renginių organizavimas
gedulingiGedulingi pietūs Vilniuje
piniguPinigu atsarga 48h Greitas ir patikimas
vestuvinesVestuvinės dekoracijos, šventinės dekoracijos
ypatingaYpatinga dovana vestuvėms
girliandosGirliandos helovynui
 Knyga dovana jauniesiems

Kiti skelbimai...

Kontaktai

Autorius: Ertomuzika
Miestas: Vilnius
Telefonas: 867950421
Skype: Ertomuzika
Tinklapis: www.ertomuzika.lt
El. paštas: El.p.


  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2014-03-18
  • Galioja: neribotai


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai