Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

uzsidirbk pats arba dovanok

Skelbimo nr. 2722, įdėtas: 2009-11-30 · Perskaitė: 460

Skelbimas nebegalioja.

FM group prekiauja.Garsiu firmu kvepalu analogais,kvapas atitinka -%.Juos gamina Drop loboratorija,kuri galmina zymiausiu firmu gamintojasm:hugo boss,lancome,chanel,versace,mery kay ir kt. Kvepalai kuriu neisparduodama sioms zymioms firmoms istatymiskai gali but parduoti ,tik turi pirkejas juos pavadinti kitu vardu ir supilstyt i kt buteliukus..todel fm group kvepalai vadinami skaiciais,pvz fm ,fm ir t.t.kai kurie kvepalai atitinka % proc,nes fm group prasymu buvo ideta priemaisu,kad isguti dar geresne kvapo nata.
Taip pat fm group prekiauja kuno prieziuros priemonemis su atitinkamais kvapais:duso zelem,kuno losjonai,skutimosi putom ,kvepalais plaukam ir t.t.
Taip pat fantastiskomis namu prieziuros priemonemis,jau beveik visas isbandziau,tai esu lb patenkinta,tiesiog be vargo viskas atsiplauna.Ir dar tuoj turi pasirodyti dekoratyvine kosmetika,bei dar keli namu prieziuros gaminiai:indu ploviklis,oro gaivikliai..Dar daugiau info apie produktus galite rasti http://wapsite.lt/fmgroup/ .Nuo produkcijos Jums liktu %.Taip pat jei noretumete isikurti savo grupe,tai dar nuo jos apyvartos gautumet %.Grupe kuriaisi lb lengvai,del to,kad kompanija yra dar lb jauna(tik m pasaulyje,mLietuvoje),todel turime puikia galimybe surasti distributoriu ne tik Lietuvoje,bet ir viso Pasaulio salyse.
P.S> Pirk kvepalus is distibutoriaus uz proc pigiau nesvarbu ar pardavimui ar savo naudojimui. itrauk kitus zmones kurie taip pat pirks kvepalus ir uzdirbk dar daugiau is ju, daryk grandine plesk rata perkanciuju ir ieskanciuju kurie uzdirbs tau pinigus.
beja FM kvepalai jau pripazinti pasaulyje geriausi atsiliepimai nors kaina stulbinanciai maza, mokek ne uz varda o uz kvapa, mokek ne uz buteliuko dizaina o uz kvapa.

(Paskelbta iš skelbimų portalo Skelbiam.INFO)





Kiti skelbimai iš kategorijos "Įvairūs"
unitazaiUnitazai internetu itin žemomis kainomis
laukoLauko / vidaus LED šviestuvų remontas
 Aktualios sporto ir sveikatos naujienos
edukacinesEdukacinės konsultacijos prieš įsigyjant investicinį gyvybės draudimą.
angelmokymailtAngelmokymai.lt - saviugdos kursai ir seminarai internetu
ekskavatoriaus8659-36773, Ekskavatoriaus krautuvo nuoma, Vilnius,
parduoduParduodu skalbimo kapsules
zaislaiŽaislai katėms už gerą kainą
miniekskavatoriu865936773, Miniekskavatorių nuoma Vilniuje, PUIKI KAINA
bobcat865936773, Bobcat nuoma Vilniuje, kaina 40 eur

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2009-11-30
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai