Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Graviravimas ir pjaustymas lazeriais

Skelbimo nr. 53544, įdėtas: 2011-08-01 · Perskaitė: 2843

www.gravideja.lt

UAB GRAVIDĖJA naudoja modernias lazerinio graviravimo technologijas ir užsiima graviravimu, giluminiu graviravimu, markiravimu ir pjaustymu lazeriais.
Lazerinis graviravimas tai kompiuterių bei lazerio pagalba gaunamas labai tikslus vaizdas, todėl galime graviruoti itin preciziškai, net ir smulkiausius vaizdus, užrašus bei nuotraukas. Siūlomos graviravimo paslaugos: metalų graviravimas (titano, aukso, sidabro, bronzos, vario, plieno, grūdinto plieno, žalvario, aliuminio ir kt.), plastiko graviravimas, stiklo ir organinio stiklo graviravimas, medžio graviravimas, popieriaus ir kartono graviravimas, gumos graviravimas, akmens ir gintaro graviravimas, lipdukų gamyba ir graviravimas.
Giluminis lazerinis graviravimas tai reljefinis medžiagos paviršiaus apdirbimas, kuriuo išgaunamas dvimatis arba trimatis vaizdas (2D arba 3D graviravimas). Siūlomos giluminio graviravimo paslaugos: metalų giluminis graviravimas (titano, aukso, sidabro, bronzos, vario, plieno, grūdinto plieno, žalvario, aliuminio ir kt.), plastiko giluminis graviravimas, organinio stiklo giluminis graviravimas, medžio giluminis graviravimas, gumos giluminis graviravimas.
Markiravimas lazeriu patrauklus ir unikalus tuo, kad tai greitas būdas apsisaugoti nuo gamybinių klastočių bei vagysčių. Dažniausiai markiruojami nešiojamieji kompiuteriai, mobilieji telefonai, fotoaparatai, ausinukai, atminties laikmenos, darbo įrankiai. Šiuo metu populiarėja autodetalių, ypač automobilinių veidrodėlių, parkavimo sistemos (parktronic), originalių ratų gaubtų bei automagnetolų žymėjimas. Taip pat QRCode, DataMatrix code, MaxiCode, PDF417 code markiravimas ant gamybinių detalių.
Lazerinio pjaustymo technologija leidžia itin preciziškai išpjauti sudėtingus kontūrus (vektorius). Siūlomos lazerinio pjaustymo paslaugos: plieno skardos pjaustymas lazeriu, spalvotųjų metalų skardos pjaustymas lazeriu, aliuminio skardos pjaustymas lazeriu, organinio stiklo pjaustymas lazeriu, medžio pjaustymas lazeriu, faneros pjaustymas lazeriu, popieriaus ir kartono pjaustymas lazeriu, odos pjaustymas lazeriu, audinių pjaustymas lazeriu, gumos ir silikono pjaustymas lazeriu, plastiko pjaustymas lazeriu.

UAB GRAVIDĖJA
Mus rasite šiuo adresu: P. Lukšio 32 - 7 (Domus galerija) įėjimas nuo Galvydžio gatvės.
Mob. tel. 8 661 79999
El. p. info@gravideja.lt




Graviravimas ir pjaustymas lazeriais skelbimai Graviravimas ir pjaustymas lazeriais skelbimo nuotraukaGraviravimas ir pjaustymas lazeriais skelbimo nuotraukaGraviravimas ir pjaustymas lazeriais skelbimo nuotraukaGraviravimas ir pjaustymas lazeriais skelbimo nuotrauka



Kiti skelbimai iš kategorijos "Įvairios paslaugos"
pervezimaiPERVEŽIMAI NUO 30 EURŲ KLAIPĖDOJE +37068651253
skelbimuSkelbimų talpinimas, reklama internete. Visos reklamos paslaugos
elektroniniuElektroninių parduotuvių kūrimas
seoSeo paslaugos, reklama internete
ipIp info nemokama paslauga
imoniuĮmonių rekvizitai
imoniuĮmonių oazė, rekvizitai, informacija
ekskavatoriaiEKSKAVATORIAI NUOMA VILNIUS / MINI EKSKAVATORIAI NUOMA VILNIUJE, 8~65907990
svetainiuSvetainių kūrimas - priežiūra, logotipų dizainas
reklamaReklama internete, AdWords skelbimai

Kiti skelbimai...

Kontaktai

Autorius: GRAVIDĖJA
Miestas: Vilnius
Telefonas: 866179999
Skype: gravideja
Tinklapis: www.gravideja.lt
El. paštas: El.p.


  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2011-08-01
  • Galioja: neribotai


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai