Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Darbo pasiulymas visiems! Kryzei NE!

Skelbimo nr. 22695, įdėtas: 2010-04-25 · Perskaitė: 540

Skelbimas nebegalioja.

Lietuvoje krize? kas tai - kryze? kodel nera darbo? įmones bankrotuoja, bedarbystė, mažinamos pensijos, keliami ir kuriami nauji mokesčiai.
Užsukyte betkur: restorane, bare, prie vakarienes stalo šeimoje, ar jusu darbo priešpečių kambaryje. Ka išgirsime!? Skundus, gandus, nuoskaudas, apkalbas. Esmė tame, kad dauguma žmonijos yra istrigusi žiniasklaidos lygmenyje. Visur kur pažvelgime mums yra "kemšama" neigiama - negatyvi infortmacija. Atrodo viskas tik blogėja, aplinkui žmogžudystes, iškrypeliai ir vagystes, valdžioje besočiai seimūnai - besistengiantys prisikymšti savo kišenes ir pan. Taip, žiniasklaida pateikia daug tiesos, gyvename tikrai žymiai prasčiau nei prieš kryze. Tačiau žyniasklaida nepraneša žmonėms koks yra kryzės privalumas.
Daugumai žmonių kyla klausimas - ka daryti? kur išeitis, ir ar išeitis išviso yra? Ir ką mūsų Tautiečių pasirenka? palikti Lietuvą, teisiog emigruoti. Greitai Lietuvoje nebeliks darbingų žmonių. Liks tik vyresnio amžiaus žmonės ir prasiskolinusi valstybe, negalinti net išmokėti pencijos MUSŲ senialiams ar tėvams. Kol galu gale ir pencija iš jų bus atimta.
Taigi daugelių mūsų taip ir galvojame apie kryzę, kad tai tik - ekonomiką, bei žmonių gyvenimus griaunanti stichija. Tačiau tai NETIESA! Per krizę atsiranda ir naujos perspektyvos. Jei gryštumėme atgal i ateitį, - į - metus Lietuvoje vyko perversmas ekonomikoje, bei valdžios sistemoje. Daugelis tais metais pasinaudojo perversmu ir pasidare gražaus pinigėlio. Kaškas pradejo naujus verslus, kaikas žaidė su akcijomis pinigais, taip uždirbdami milijonus, kaikas užsiimė dar kita veikla, apie kuria yra nutylima... Ir daugelis mūsų sako prisimine tuos laikus: "O JEI BŪČIAU ŽYNOJĘS BUČIAU DABAR TURTINGAS". Taip jeigu butumem žinoję ką daryti,- kaip pasinaudoti tuo metu vykstančiu perversmu, butumėm uždirbe daug pinigų. Tačiau tas laikas jau praėjo ir nebegryž. Taip pat ir kryzė, tai yra - perversmas, iššauktas nebereikalo. Ir šis perversmas ne Lietuvos mastu, bet viso Pasaulio mastu. Ir šiuo metu taip pat atsiveria dar didesnės galimybės, nei buvo Lietuvos perversmo laikotarpiu. Atsiranda naujos perspekyvos kitoms verslo šakoms. Ir galima išnaudoti krizes teikiamu didžiuliu privalumu tiek Lietuvoje tiek kitose pasaulio šalyse, nes šiuo metu atsidaro tokios perspektyvos apie kurias net nebutumėm pasavajoje Lietuvos klestėjimo metais. Apie šias perspektyvas žino tik nedaugelis žmonių. Ir ką mums reikia daryti? Kur tos perspekyvos yra? Kaip prasimanyti pinigų kad pagerintumeme savo finansinę padetį?
DEMESIO! Vilniuje mūsų komanda, vieną kartą i savaitę, rengia seminarus po darbo, JUMS patogiu laiku : val. Per kuriuos supažindiname žmones kaip uždirbti, bei pasiekti finansine laisvę net ir kryzes metais. Dar kolkas seminarai nemokami, tačiau greitu metu bus apmokestinti, nes informacija perdaug vertinga kad ja dalintumėme nemokamai! Į seminarus prašome registruotis telefonu: . (mano vardas Ignas) Arba elektroniniu paštu: Finansulaisvegmail.com (ignas.jukgmail.com - asmeninis) Salės vietų skaičius ribotas!
Galyte šią informaciją ignoruoti, grįžti i savo šilta lovą apsikloti kladra, ir laukti kol jus išgelbės Musu Valstybė kurią visi taip pasitikime, ar sleptis šiltame patale tol kol baigsis kryze, ar išgelbės jus gyminaičiai gyvenantys užsienyje, įdarbindami jus kokiame nors daržoviu fabrike...
Arba - galyte skirti viena valanda, nepatingėti ir atvykti į seminarą, kuris galbut pakeis visą jūsų gyvenimą, galesite likti Lietuvoje, gyventi bei džiaugtis gyvenimu su šeima.





Kiti skelbimai iš kategorijos "Verslo idėjos"
skubiosSkubios paskolos
perkamePerkame įmonės
penkiesePenkiese
reklamosReklamos paslaugos
internetoInterneto tinklapių kūrimas
vizitiniuVizitinių kortelių gamyba ir kiti reklamos darbai.
paskolosPaskolos sutartis šiai dienai
greitaGreita ir teisėta paskola visiems (kreipkitės čia)
 Agile projektų valdymo diegimas
 Black Money Cleaning Machine+ Black Dollar cleaning

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-04-25
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai