Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Nestandartinių baldų projektavimas ir gamyba

Skelbimo nr. 73802, įdėtas: 2020-06-08 · Perskaitė: 229

UAB „DNR baldai“ – nestandartinių korpusinių baldų gamintoja, gaminanti pagal individualius užsakymus ir atitinkanti aukščiausios kokybės standartus.
Mūsų paslaugos:
– Nestandartinių baldų gamyba. Kvalifikuoti ir ilgalaikę patirtį turintys meistrai kokybiškai ir greitai pagamins Jūsų užsakytą gaminį.
– Individualių baldų projektavimas. Mūsų projektuotojai paruoš Jums keletą skirtingų baldų vizualizacijos variantų. O išsirinkę tinkamiausią – galėsite mums pateikti pastabų ar pageidavimų, ką reikėtų pakeisti.
– Baldų montavimas Vilniuje.Ilgametę darbo patirtį turintys mūsų montavimo specialistai užtikrina kokybišką baldų sumontavimą. Pagamintus baldus atvežame savo transportu, užnešame, pajungiame visą buitinę techniką. Baldus pristatome Jums patogiu laiku.

Tarp populiariausių mūsų baldų gamybos darbų:
– Virtuvės baldų gamyba, montavimas. Mūsų sukuprojektuota virtuvė bus ne tik moderni bet ir tuo pačiu funkcionali.

– Prieškambario baldų gamyba, montavimas. Nestokojame idėjų ir šiolaikiškų dizainų prieškambarių baldų gamybai. Mūsų pagaminti prieškambario baldai bus ne tik kokybiški bet ir labai kompaktiški, todėl drąsiai galėsite patalpinti ne tik visos Jūsų šeimos lauko drabužius bei avalynę, tačiau ir Jūsų svečių.

– Miegamojo baldų gamyba, montavimas, projektavimas. Dailūs, kompaktiški ir patogūs miegamojo baldai suteiks ramybės ir jaukumo oazę Jūsų namuose.

– Vaiko kambario baldų gamyba, montavimas, projektavimas. Mūsų suprojektuoti vaiko kambario baldai pagal naujas tendecijas išsikirs patogumu bei sukurs jiems aukią poilsio bei darbo erdvę.

– Stumdomų spintų sistemų gamyba. Spintos stumdomis durimis sparčiai populiarėja, todėl itin svarbu yra pasirūpinti stumdomų spintų sistema, kad tokia spinta ilgaiu tarnautų.

– Biuro baldų gamyba, montavimas. Biuro baldai įtakoja darbo aplinkai , kolektyvo nusiteikimui bei pasiektiems rezultatams. Mūsų patyrusi ir kūrybinga projektuotojų komanda padės sukurti šiuolaikišką, jaukią ir modernią darbo aplinką.

– Restoranų, kavinių baldų projektavimas, gamyba, montavimas. Sukursime funkcionalias, erdvingas ir labai kompaktišks maitinimo įstaigos patalpas, atsižvelgdami į visus Jūsųpageidavimus ir reikalavimus!

– Prekybinių salių baldų bei prekybinių salų projektavimas, gamyba, montavimas. Projektuojame bei įrenginėjame prekybines salias pagal šiuolaikines tendencijas.

Baldų gamyboje naudojame tik aukštos kokybės medžiagą ir aukščiausios kokybės furnitūrą, kas leidžia užtikrinti pagamintų baldų kokybę ir ilgaamžiškumą.

Turite svajonių apie stilingus namus ar modernų biurą?
Mes Jūsų paslaugoms!
Susisiekite su mumis ir gaukite individualų pasiūlymą!
www.dnrbaldai.lt
+370 614 81 375
mindaugas@dnrreklama.lt




 skelbimai  skelbimo nuotrauka skelbimo nuotrauka skelbimo nuotrauka skelbimo nuotrauka

Kiti skelbimai pagal žodžius: nestandartiniu baldai projektavimas gamyba korpusinius gamintoju

Kiti skelbimai iš kategorijos "Paslaugos"
 Kokybiškų laiptų gamyba
 Mediniai laiptai namams
deinavosDeinavos bladai
finansavimasFinansavimas tarp rimtų asmenų
 Medinės durys visoje Lietuvoje
manikiuroManikiūro stalai
 Kilimai Utena
balduBaldų gamyba, čiužinių pervilkimas - dobaldai.lt
 Medinių stendų gamyba
 Medinių meniu gamyba

Kiti skelbimai...

Kontaktai

Autorius: DNR baldai
Miestas: Vilnius
Telefonas: +370 614 81 375
Tinklapis: www.dnrbaldai.lt
El. paštas: El.p.


  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2020-06-08
  • Galioja: neribotai


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai