Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Optic city akinių salonas Vilniuje

Skelbimo nr. 18509, įdėtas: 2010-03-02 · Perskaitė: 905

Skelbimas nebegalioja.

Optic city akinių salonas Vilniuje
www.opticcity.lt


Išskirtiniai boutique stiliaus optikos salonai Vilniuje. Vilniaus optikos salonuose Jūs rasite pačias įvairiausias, pasaulyje garsiausias akinių kolekcijas, tiek solidiems klasikos šalininkams, tiek tendencijas sekantiems mados gurmanams. Tik mūsų optikos salonuose rasite juvelyrinių akinių rėmelių, puoštų dramblio kaulų ar medžio detalėmis, gausus pasirinkimas saulės akinių, teikiame gydytojo, stilisto konsultacijas, taip pat meistrų paslaugas, prekiaujame kontaktiniais lęšiais.

.TRUSSARDI optiniai akinių rėmeliai, saulės akiniai.
. Lt, . Lt
Trussardi kompanija nuo seno garsėja iš odos gaminamais gaminiais, dar m., kai odinių pirštinių dirbtuvių savininkas Dantė Trussardi Bergamoje įkūrė nuosavą įmonę. Jo gaminamos pirštinės dėl kokybiškai išdirbtos odos labai greitai išpopuliarėjo visame pasaulyje. Tik TRUSSARDI gaminami akinių rėmeliai gali pasižymėti išskirtiniais odos išdirbiais, šio gamintojo akinių rėmelių kojelės išskirtinio dizaino ir patogumo.
TRUSSARDI akiniai - kokybė ir laisva elegancija.

. BLUMARINE optiniai akinių rėmeliai, saulės akiniai.
. Lt, . Lt , Lt , Lt
Blumarine kompanija susikūrė praeitame šimtmetyje m.Kompanijos pavadinimas puikiai atspindėjo jų silpnybę mėlynai spalvai ir jūrai. Šią tendecija galime pastebėti ir akinių rėmelių, saulės akinių gamyboje. Tik BLUMARINE kompanijos akinių rėmeliai, saulės akiniai išsiskiria savita spalvine gama. Annos Molinari, BLUMARINE kompanijos įkūrėją apibūdina ją kaip rožių karalienę. Jos silpnybė šioms magiškoms gėlėms atskleidžia „Blumarine“ prekių ženklo įvaizdį ir simboliškai įkūnija moteriškumo idealą ir akinuose.
BLUMARINE akiniai – romantiškoms, moteriškoms ir amžinai jaunoms bei elegantiškoms moterims.

.S.T. DUPONT optiniai akinių rėmeliai, saulės akiniai.
. Lt, . Lt
Bendrovės vardas žinomas nuo m. Jos įkūrėjas – Simonas Tissot-Dupont'as. Iš pradžių bendrovė garsėjo puikiais odos gaminiais bei kelioniniais krepšiais. Vėliau pradėjo gamybą puikių aksesuarų. Turbūt ne vienas vyras svajoja apie stilingąjį S. T. DUPONT žiebtuvėlį. S.T. DUPONT akinių rėmeliai ir saulės akiniai puikiai tiks tikram vyrui, kuris mėgsta klasiką. S.T. DUPONT akinių rėmeliai išsiskiria medžiagomis. Akinių rėmeliai ir saulės akiniai dažnai būna padengti tauriaisiais metalais, kurie akiniams suteikia savitumo bei vertės.
S.T. DUPONT akiniai – klasiką bei kokybę mėgstančiam vyrui.


. LAURA BIAGOTTI optiniai akinių rėmeliai, saulės akiniai.
. Lt, . Lt
Laura Biagiotti – garsi italų dizainerė, išsiskirianti ekstraordinariu stiliumi, kurianti šiuolaikiniam ir aktyviam žmogui. Šio prekinio ženklo akinių rėmeliai pabrėžia žmogaus individualumą, vidinį jo asmenybės žavesį...
Jos kuriami akiniai, skirti stilingumą ir eleganciją mėgstantiems žmonėms, kurie nedvejodami leidžiasi į nerimastingus gyvenimo sūkurius. Akinių rėmeliai itin modernūs, elegantiški ir išraiškingi, išsiskiriantys savitumu.
LAURA BIAGIOTTI akiniai - puikiai tinkantys dabartinei spontaniškai, nenuspėjamai ir džiaugsmingą gyvenimo ritmą mėgstančiai kartai.

Optikos salonas

Gedimino prospektas A, Vilnius

Telefonas ( )
+
opticcityaopticcity.lt
Susisiekite su mūsų konsultantais

Darbo valandos:



I-V : iki :
VI : iki :
Optic city akinių salonas Vilniuje





Kiti skelbimai iš kategorijos "Kitos paslaugos"
strijuStrijų šalinimas
 Natūrali alternatyva cheminėms medžiagoms ir vaistams
lesiaiLęšiai | vaistine.lt
 Greitas ir patikimas kredito finansavimas
 Dvasinis vaistažolių gydytojas ir rašybos ratukas.
kontaktiniaikontaktiniai lesiai
 Individualiai pagaminame ar parenkame ortopedinius vidpadžius
 MIKROPIGMENTACIJOS CENTRUI reikalingi modeliai ilgalaikiam makiažui atlikti!
priemonesPriemonės dantų balinimui
asmeninisAsmeninis pirtininkas Jūsų poilsiui ir šventei

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-03-02
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai