Melsvadumblis spirulinaSkelbimo nr. 52458, įdėtas 2011-05-04 · Perskaitė:
Tai mėlynai - žali dumbliai turintys nuostabų maistingų medžiagų rinkinį. Skonis panašus lyg valgytumei koncentruotas jūržoles. Spiruliną visuomet galima įmaišyti į pagrindinį patiekalą ar gėrimą.
Spirulinos ypatumai: ■Turi 8 mūsų organizmui esmines amino rūgštis (ir 10 neesminių) viena pagrindinių mūsų ląstelių sudedamoji dalis. ■Gausu įvairiausių vitaminų: A, B1, B2, B6, B12, C, E, & H. ■20 kartų daugiau bera karotino nei morkose. ■Dešimtį kartų daugiau geležies nei bet kuriame kitame maisto produkte. ■Daug vario, mangano ir kitų mineralų, kurie yra svarbūs mūsų organizmui. ■Daug chlorofilo, kuris mažina uždegimus ir pagerina kepenų funkcionalumą. ■Turi gama lonoleniko rūgšties (Gamma Linolenic Acid GLA), kuri mažina cholesterolio kiekį kraujyje, gelbėja esant dideliam kraujospūdžiui ir apsaugo nuo širdies ligų. Spirulina ypatingai naudinga: ■Vaikams, kurie nemėgsta valgyti daržovių, arba maitinasi nesubalansuotai. ■Paaugliams, jų greito augimo metu, kai reikalingas papildomas maistingų medžiagų kiekis. ■Nėščioms moterims be mineralų spirulina turi vaiko vystymuisi reikalingas amino rūgštis. ■Pagyvenusiems žmonėms, kuriems sunkiai sekasi valgyti 3 kartus per dieną. ■Sporto mėgėjams ir atletams, kurių energijos palaikymui reikalingas papildomas maistingų medžiagų kiekis. ■Daug dirbantiems žmonėms, kurie neturi laiko valgyti geros kokybės maistą. ■Vegetarams, veganams ir mėsėdžiams nuostabus papildomas vitaminų ir mineralų šaltinis. http://www.ecohit.lt/product.php?id_product=1760 |