www.karabi.lt

Skelbimas

Kondicionierių prekyba oris.lt

Skelbimo nr. 70861, įdėtas 2018-02-17 · Perskaitė:

Žinomų gamintojų kondicionieriai. Taip parduodame ir montuojame šilumos siurblius, rekuperatorius.

Daikin, Samsung, Panasonic, Bosh, LG, Airwell, C&H, Viessmann, Mitsubishi, Alpha Innotec, Elektrolux, Alpicair, Sharp


Kiekviena COOPER&HUNTER produktų serija pasižymi unikaliomis charakteristikomis, plačiu funkciniu pritaikymu ir puikiu dizainu. COOPER&HUNTER įranga – tai inovatyvių inžinerinių sprendimų ir idėjų harmonija apimanti visą gamą įvairialypės klimato palaikymo įrangos, kuriančios komfortišką ir ekologišką klimatą kasdieninėje žmogaus veikloje.
AIRWELL, kuri vadinosi L’Air Conditionné Entreprise (AKF), buvo įkurta 1947 metais Gijankure (Gyancourt), netoli Paryžiaus, Prancūzijoje. Tai pati pirmoji kompanija, kuri ėmė projektuoti ir gaminti oro kondicionavimo įrenginius Europoje. Dabar AIRWELL produktų asortimentas yra žinomas dėl savo didelio patikimumo, efektyvumo, kokybės ir ekologiškumo visame pasaulyje. Svarbiausi kompanijos prekiniai ženklai yra AIRWELL, ELECTRA, FEDDERS ir WESPER.
„Daikin“ yra Europje pirmaujantis itin energiją taupančių šildymo, vėsinimo, ventiliacijos ir šaldymo priemonių, skirtų komercinėms, gyvenamosioms ir pramoninėms patalpoms, gamintojas.
Daikin Europe N.V. (DENV) yra visiškai priklausomas „Daikin Industries Limited“ filialas www.daikin.com, įvairiatautė įmonė, įtraukta į Japonijos vertybinių popierių biržą, be to yra pirmaujantis pasaulinis gamintojas ir HVAC (šildymo, ventiliacijos ir oro kondicionavimo) įrangos tiekėjas, kuris taip pat gamina šiluminius siurblius ir šaldymo sistemas. Įmonė tiekia novatoriškas, aukščiausios kokybės vidaus klimato valdymo priemones, kurios atitinka kintančius gyvenamosioms, komercinėms ir pramoninėms patalpoms keliamus reikalavimus.

Novatoriškų produktų sukūrimas – tai Electrolux pagrindinė filosofija. Būtent todėl visų realizavimo rinkų ypatumų nagrinėjimas bei pirkėjų reikalavimų išmanymas patampa naujausių kondicionavimo sistemų sukūrimo pagrindu. Pagal tyrimų rezultatus kasmet patentuojami unikalūs atradimai, kurie palaiko Electrolux, kaip vieno iš novatoriškiausių, gamintojų reputaciją.

Kontaktai

Vardas: Santas
Miestas: Vilnius
Telefonas: 865401351
Tinklapis: oris.lt

El. paštas:

Skelbimo adresas: http://karabi.lt/kondicionieriu-prekyba-orislt-70861.html