www.karabi.lt

Skelbimas

Žoliapjovių traktoriukų pardavimas ir remontas

Skelbimo nr. 71222, įdėtas 2018-05-09 · Perskaitė:

„Technika girioms ir parkams“ parduotuvėse rasite įvairių vejapjovių krūmapjovių, sodo traktoriukų, kultivatorių, motoblokų, lapų pūstuvų, žirklių gyvatvorėms, rankinių sodo įrankių ir daug kitų prekių reikalingų visapusiškai sodo, daržo ar kiemo priežiūrai. UAB „Technika girioms ir parkams“ parduotuvės ir remonto dirbtuves rasite Vilniuje, Lentvaryje, D. Riešėje ir Molėtuose. Platų prekių asortimentą rasite ir mūsų internetinėje parduotuvėje www.tgp.lt

Miško ir sodo technika, miško ir sodo technikos remontas, benzininiai pjūklai, žoliapjovės traktoriukai, vejapjovės, žoliapjovės, krūmapjovės, kultivatoriai, motoblokai, vejos robotai, akumuliatoriniai sodo įrankiai, sodo traktoriukai, grandininiai pjūklai.

Kodėl pasirinkti mus?
Ilgametę patirtį turintys konsultantai padės išsirinkti bet kokią miško ar sodo techniką atitinkančią visus Jūsų lūkesčius. UAB „Technika girioms ir parkams“ ne tik parduoda bet ir prižiūri bei remontuoja visą miško ir sodo techniką. Kvalifikuoti įmonės meistrai suteiks greitą, kokybišką aptarnavimą ir žtikrinas, kad Jūsų technika vėl veiktų sklandžiai bei efektyviai.

Kontaktai

Vardas: Technika2018 Uab „technika Girioms Ir Parkams“
Miestas: Vilnius
Telefonas: +37068856562
Tinklapis: www.tgp.lt/

El. paštas:

Skelbimo adresas: http://karabi.lt/zoliapjoviu-traktoriuku-pardavimas-71222.html