www.karabi.lt

Skelbimas

Karpų šalinimas, naikinimas, gydymas namuose

Skelbimo nr. 72048, įdėtas 2019-02-27 · Perskaitė:

Karpos ir papilomos – tai ne tik negražios odos ataugos, tačiau, pasak psichologų, jos sukelia nepasitikėjimą asmeniniu grožiu. Šie odos dariniai atrodo ypatingai neestetiškai ir turi polinkį daugintis. Šie faktoriai verčia žmones šalinti nemalonias karpas ir papilomas nuo odos: rankų, kojų, pėdų, veido ir kitų kūno vietų.

Greitam karpų ir papilomų pašalinimui namuose sukurta priemonė “Ugniažolė” (Super Čistotel), kuri efektyviai ir veiksmingai pašalina karpas ir papilomas. Pilnam karpų ir papilomų pašalinimui užtenka vos kelių lašelių. Oda atsinaujina, sunaikinamas karpų sukėlėjas. Taip pat tinka ir jautriai odai, genitalinėms karpoms.

Šiuo metu asortimente 8 skirtingos karpų šalinimo priemonės, jos visos yra efektyvios ir veiksmingai pašalina ir sunaikina karpas.

Siuntimas ir į Lietuvą, ir į visą pasaulį, užsisakyti galima internetiniame puslapyje, šiuo metu vyksta akcija, perkant 2 + 1 gaunate nemokamai, paskubėkite pasinaudoti galimybe, nes prekių kiekis ribotas.

Taip pat internetiniame karpų šalinimo puslapyje yra naudinga informacija kaip namų sąlygomis galima pašalinti karpas nemokamai, be jokių sudėtingų priemonių.

Taip pat tinklapyje yra kitų klientų atsiliepimai

Kontaktai

Vardas: Jonas
Telefonas: +37064609979
Tinklapis: www.karpusalinimas.lt

El. paštas:

Skelbimo adresas: http://karabi.lt/karpu-salinimas-naikinimas-gydymas-72048.html