Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Realus pinigai

Skelbimo nr. 51765, įdėtas: 2011-03-27 · Perskaitė: 814

Skelbimas nebegalioja.

Patogus ir greitas būdas užsidirbti -$ per dieną su minimaliomis Jūsų laiko sąnaudomis – užtrunkant tik - min. per dieną. Viskas, ką Jums tereikia padaryti – atverti puslapį, panaudojant šią nuorodą (http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=malenkaja) ir prisiregistruoti.P.S. Pinigai atkeliauja jums tuomet,kai kuo daugiau žmonių prisiregistruoja pagal jūsų nuorodą. Tą padaryti yra labai lengva:
. Paspaudę nuorodą, patenkame į pagrindinį puslapį.
. Toliau spaudžiame Create a Free Account ir užpildome tuščius langelius: UserName – Jūsų prisijungimo vardas; Password – slaptažodis (- ženklai); First name – Vardas; Last Name – Pavardė; Gender – Lytis; Age – Amžius; Email Address – El. pašto adresas.
. Įvedus duomenis į visus langelius, spaudžiame Create a Free Account.
. Tuo ir užbaigiama registracija.
AWSurveys – kompanija, atliekanti apklausas, moka Jums pinigus už Jūsų paliktus atsiliepimus (trumpus) apie interneto svetaines.
Taigi, prisiregistravus, žemiau pamatysite tekstą ir šiuo metu prieinamas apklausas (The Following Surveys are Available): A $. Website Evaluation is Available; A . Website Evaluation is Available; A . Website Evaluation is Available; A . Website Evaluation is Available; A . Website Evaluation is Available; A . Website Evaluation is Available; A March Bonus Website Evaluation is Available.
Toliau spaudžiame vieną iš šių galimų apklausų nuorodų ir patenkame į sekantį puslapį, kuriame Jums bus pranešta kiek Jums sumokės už šią apklausą. Spaudžiame „Start Survey Now“. Atsidariusiame tinklapyje Jūs pamatysite nuorodas į tinklapius ir tuščius langelius, kuriuos privalote užpildyti – parašyti atsiliepimą apie tinklapį (užtenka - žodžių). Tinklapius yra būtina atidaryti. Užpildžius atsiliepimus, spaudžiame „Click to submit“ ir gauname pranešimą apie tai, jog į Jūsų sąskaitą priskaičiuoti - doleriai. Toliau lygiai tokiu būdu atliekame kitas apklausas ir gauname už juos pinigus.
Norint perversti uždirbtus pinigus iš savo vartotojo balanso į savo banko sąskaitą, spaudžiame Reedem Money (puslapio apačioje). Pinigų pervedimui gali būti panaudotas PayPal arba AlertPay.
Garantuotas -$ uždarbis per dieną užtrunkant tik - min.





Kiti skelbimai iš kategorijos "Siūlo darbą"
 Lietuviški skoniai
 Skanaus Tradicijų Šakotis: Puikus Lietuviškas Desertas!
 Krovinių Pervežimo Paslaugos - Patikima ir Efektyvi Transporto Partnerystė
ieskomeIeškome mini ekskavatoriaus operatoriaus!
papildomosPapildomos pasyvios pajamos
tigTIG suvirintojas SUOMIJOJE
staliusStalius Norvegijoje
stogdengysStogdengys Norvegijoje
pastolininkasPastolininkas Norvegijoje
vairuotojasVairuotojas BDF konteineriais

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2011-03-27
  • Galioja: iki 2011-06-25


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai