Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Keliones I-II men.

Skelbimo nr. 8200, įdėtas: 2010-01-17 · Perskaitė: 998

Skelbimas nebegalioja.

Sausio- vasario mėnesio kelionės:
d. “SENASIS BIRŠTONAS”. Pakeliui aplankysime paminklą kunigaikščiui Kęstučiui, pabūsime poeto J. Marcinkevičiaus ir dail N. Silvanavičiaus krašte. Sužinosime, kur randasi Šakovų šeimos alaus bravoras ir XIX a.Bagranskio malūnas. Užsusksime į „kulinarinį“ muziejų, kur norintys galės pasimėgauti a. Lietuvos kulinarinio paveldo delikatesais arba šianideniniu sveiku maistu . Pažintinė ekskursija po kurortinį miestą. Norintys gales pasimėgauti Vytauto kalno žiemos malonumais(slidžių trasa).
d. “KAUNAS SU PIRKLIENE DULKIENE” (teatralizuota ekskursija). Į svečius Jus kviečia vieno turtingiausio a. pirklio Dulkės žmona – pirklienė Dulkienė. Visi pasipuošime ir išgirsime apie Hanzos miesto istoriją, aplankysime vaško lydymo krosnį. Susipažinsime su to meto pirklių prekėmis, amatininkų gaminiais. Vaišinsimės rankų darbo saldumynais. Trukmė val.
d. “Į PAKRUOJO DVARĄ“. Pakeliui aplankome Raudondvario, Baisogalos, Burbiškio dvarus. Užkandžiaujame Šeduvos malūne. Susipažinsime su HAV valstybe ir jos istorija. Susitiksime su šio krašto aludariais ir “kaštavosime” pakruojietiško alaus.
d. “VILNIUS KITAIP”. Pakeliui aplankysime Kelių muziejų. Užsuksime į seserų karmeličių vienuolyną ir pasigrožėsime bažnytiniu paveldu. Ekskursija po Bernardinų vienuolyno kompleksą, aplankant rūsius, presbiteriją. Nepakartojama sostinės panorama ir Signatarų namai. Garsioji Užupio Respublika.
Vasario d. “Į SARTŲ ŽIRGŲ LENKTYNES“.
Kiekvieną šeštadienį vežame į Kalitos kalnų slidinėjimo trasą. Nuolaidos slidinėtojams, norintiems maudytis “Sveikatos oazės” baseine.
Grupėms ir daugiau – data ir kaina sutartinė. Grupėms siūlome individualius maršrutus, kuriuos galime suorganizuoti pagal Jūsų pageidavimus.
Kreiptis: , , skype: rimce el.p: r.cepurnienegmail.com www.cepurnieneskeliones.lt

(Paskelbta iš skelbimų portalo Skelbiam.INFO)





Kiti skelbimai iš kategorijos "Kelionės Lietuvoje"
 Baidarių nuoma Aukštaitijoje
 siuntos ir keliones lietuvoje ir anglijoje
 Lietuva-Airija ir Airija-Lietuva
 Romantiškas savaitgalis
 Flower Catering strives to apply, create and shape different catering services, to integrate and develop its ideas and pro
 SARTAI 2010 Dusetose vasario 6d.
 naudotos slides
 Kaunas-Vilnius-Kaunas
 i klaipeda
 vezu i klaipeda

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-01-17
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai