Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Silikoniniai nešiojami elektroniniai instrumentai

Skelbimo nr. 74673, įdėtas: 2021-05-31 · Perskaitė: 188

Skelbimas nebegalioja.

Silikoniniai nešiojami elektroniniai instrumentai - puikus pasirinkimas smagiam šventės praleidimui ar DOVANAI!
Pristatymas visoje Lietuvoje per - d.d.
+ / infomarsietis.lt
Vilniaus g. , Šiauliai / Tilžės g. , Šiauliai

. K belaidis „Bluetooth“ Karaoke mikrofonas su garsiakalbiu - „Bluetooth“ ryšys, įmontuotas DSP garso efektų apdorojimas, didelės talpos baterija. Yra „Magic sound“ funkcija, kurios metu galite pasirinkti balso pakeitimus. KAINA EUR.
. HS belaidis „Bluetooth“ Karaoke mikrofonas su garsiakalbiu- Turi „Bluetooth“ funkciją, su kuria galėsite prisijungti prie telefono arba audio laidu prisijungti prie multimedijos. KAINA EUR.
. Belaidis „Bluetooth“ karaoke x mikrofonai su garsiakalbiu- Karaoke su mikrofonais. Lengva naudoti kaip „Bluetooth“ garsiakalbį, KTV dainavimą, youtubę tiesioginę transliaciją ar interviu. Garsiakalbyje įmontuotas žaismingas šviestuvas. KAINA EUR.
. PB silikoninis nešiojamas elektroninis pianinas Flexible - Skirtas MAC OS, Windows/, Windows Vista. Geras garsas + galimybė pasijungti prie kolonėlių. tonai, ritmai, demonstracinių dainų. Yra auto sleep funkcija. KAINA EUR.
. mygtukų silikoninis nešiojamas elektroninis pianinas - Sulankstomi klavišai, silikoninė klaviatūra su patogiu dizainu, ilgas grojimo laikas, užtikrinant efektyvų maitinimą ir didelę baterijos talpą. Turi demonstracinių dainų, rūšių ritmus ir rūšių tonus. KAINA EUR.
. mygtukų silikoninis nešiojamas elektroninis pianinas- Sulankstomi klavišai. Turi demonstracinių dainų, rūšių ritmus ir rūšių tonus. Lengvai įrašomas, programuojamas ir atkuriamas. KAINA EUR.
. mygtukų silikoninis nešiojamas elektroninis pianinas- Daugiafunkcinis - standartiniai tonai, įmontuoti garsiakalbiai, demonstracinių dainų, USB ir daugiafunkcinė sąsaja. Suderinamas su MIDI, garso jungtimi ir ausinių jungtimi. KAINA EUR.
. PB mygtukų silikoninis nešiojamas elektroninis pianinas- Šis turi puikius tonus ir aprūpintas ritmų bei demonstracinių versijų ir naujausia MIDI mikroschemų technologija. Įmontuoti stereofoniniai garsiakalbiai, galima prisijungti ausines. KAINA EUR.
. PAH mygtukų silikoninis nešiojamas elektroninis pianinas- Su rūšių tonais, tipais, demonstracinių dainų. Įmontuotas garsiakalbis. Maitinimas iš DCV arba ličio baterijos. Geras garsas + galimybė pasijungti prie kolonėlių. KAINA EUR.
. mygtukų Elektrinis skaitmeninis pianinas- Pažangūs automatinio akompanimento stiliai palaiko įvairius muzikinius žanrus, įskaitant pop, R & B ir džiazą. Yra „Bluetooth“ funkcija, galima prisijungti prie išmaniųjų telefonų, mikrofonų ir kitos įrangos. KAINA EUR.
. W Silikoniniai nešiojami elektroniniai būgnai- Gali įrašyti ir groti, yra stereo garsiakalbis, reguliuojamas demonstracijos ir akompanimento grojimo greitis. Skirtas Apple, Samsung ir kt. telefonams, nešiojamiems kompiuteriams ir kitai garso aparatūrai.. KAINA EUR.
. Silikoniniai nešiojami elektroniniai būgnai Rock n Roll- Elektroniniai būgnai su tikrais būgnų garsais su akompanimentais ir demonstracinių dainų. Turi standartinę įrašymo / atkūrimo funkciją ir MIDI išvestį, gali būti prijungtas prie kompiuterio. Įmontuotas garsiakalbis. KAINA EUR.
. G Silikoniniai nešiojami elektroniniai būgnai- „Pedal“ valdiklis imituoja tikrąjį „hat-hat“ efektą. Dvigubi garsiakalbiai suteikia aukštą garso kokybę. Įtaisytas metronomas tinkamam ritmui treniruoti. Įvairūs grojimo stiliai, įskaitant pop muziką, roką, lotynų stilių, elektroniką ir kt. KAINA EUR.
. G Silikoniniai nešiojami elektroniniai būgnai- Su tikrais būgnų garsais su akompanimentais ir demonstracinių dainų. Įmontuotas garsiakalbis. Turi standartinę įrašimo/atkūrimo funkciją, MIDI išvestį, gali būti prijungtas prie kompiuterio. KAINA EUR.
. G Silikoniniai nešiojami elektroniniai būgnai- Su tikrais būgnų garsais su akompanimentais ir demonstracinių dainų. Įmontuotas garsiakalbis užtikrins įspūdingesnį garsą neprijungiant garsiakalbių. Turi standartinę įrašymo/atkūrimo funkciją, gali būti prijungtas prie kompiuterio, kad galėtumėte redaguoti muziką. KAINA EUR.
. Silikoniniai nešiojami elektroniniai būgnai vaikams- Džiazo būgnų muzikinis kilimėlis. išviso yra mygtukų. Galite įrašyti grojamų garsų, perklausyti įrašus. Puikus žaislas linksminti ir mokyti savo vaiką. Muzika pradeda groti vos prisilietus. KAINA EUR.
. Nešiojamas grojantis kilimas vaikams- *cm dydžio. Yra muzikos instrumentai: fortepijonas, smuikas, akordeonas, trimitas, obojus, gitara ir fleita. Yra fortepijono klavišų, dainų. KAINA EUR.
. Nešiojamas grojantis kilimas vaikams- *cm dydžio. fortepijono klavišų, dainų, muzikos instrumentai: fortepijonas, smuikas, akordeonas, trimitas, obojus, gitara ir fleita. KAINA EUR.
. Nešiojamas grojantis kilimas vaikams - *cm dydžio. fortepijono klavišų, dainų, muzikos instrumentai: fortepijonas, smuikas, akordeonas, trimitas, obojus, gitara ir fleita. KAINA EUR.



Kiti skelbimai pagal žodžius: nesiojama elektroniniu instrumentai pasirinkimas smagiau

Kiti skelbimai iš kategorijos "Muzika, filmai, knygos"
weltmeisterWeltmeister Amigo
lietuviskiToyota Avensis (1997-2003 m.) remonto žinynas
mikroschemu4 mikroschemų žinynai
fotoalbumasFotoalbumas „Britanijos salynas“
mokslasMokslas įmena mįsles arba žinoti nuostabu
alexAlex Monaco knyga „Tapk sėkmingas soc. tinkluose. Be didelių išlaidų“
alexAlex Monaco knyga „Įkrautos mintys“
pbPB88 silikoninis nešiojamas elektroninis pianinas
phonoshopPHONO.SHOP - Patefonų, Vinilinių plokštelių, muzikinių dovanų parduotuvė
 Knyga suaugusiems 'Analinės meilės pradžiamokslis'

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2021-05-31
  • Galioja: iki 2021-08-29


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai