Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Siūlome perspektyvų, įdomų darbą. Pradėkite savo verslą.

Skelbimo nr. 52936, įdėtas: 2011-06-06 · Perskaitė: 284

Skelbimas nebegalioja.

Mes norime Jums pristatyti perkamiausią universalų auto diagnostikos prietaisą Launch X master. Šis auto diagnostikos prietaisas unikalus tuo, kad galima dirbti beveik su visais automobiliais, kurie šiuo metu yra Europos rinkoje. Komplekte yra visos įmanomos jungtys, skirtos senesnių markių automobiliams.
Universalus auto diagnostikos prietaisas LAUNCH X- MASTER, Launch Europe GmbH Vokietija. Oficiali, legali versija Europoje.
Šiuo metu, tai pats perkamiausias universalus auto diagnostikos prietaisas pasaulyje. Modernus dizainas, labai patogus darbas su šiuo skeneriu leidžia lengvai ir patogiai atlikti automobilio mazgų skenavimo funkcijas. Šis prietaisas turi aukštos technologijos sensorinį ekraną, integruotą spausdintuvą, bei daug diagnostikos ypatumų.
Jūsų sprendimas šiandien, rytoj atneš Jums daug naudos. Šiuolaikinius automobilius neįmanoma suremontuoti be auto diagnostikos prietaisų. Investuoti, ar taupyti? Ar investuoti į auto diagnostikos įranga būtent dabar? Kai krizė? Taip! Investuokite būtent dabar! Taip įgausite klientų pasitikėjimą Jūsų autoservisu. Taip pritrauksite daugiau klientų. Jūsų įmonė klestės. Kaip tik būtent dabar pats tinkamiausias laikas investuoti į auto technologijų naujoves! Būkite vieni iš pirmųjų. Mes galime teigti, kad rinkoje išliks tik moderniausi auto servisai.
Mūsų tinklapyje: www.launchx.lt, www.svscmarket.eu Jūs rasite tik ORIGINALIUS Launch, Autoboss prietaisus. Taip pat pilnus analogus dylerinių prietaisų ir dar daug kitų prietaisų, kurie puikiai atitiks Jūsų poreikius.
Parašykite mums elektroniniu paštu: valdassvsc.eu ir Kiekvienam paruošime atskirą Komercinį pasiūlymą, su geriausia kaina!
Mūsų prietaisus galite įsigyti išsimokėtinai. Palankios lizingo sąlygos. Launch X master dabar galite įsigyti nuo lt. per mėnesį.
Įmonės gali susigražinti PVM .





Kiti skelbimai iš kategorijos "Siūlo darbą"
 Lietuviški skoniai
 Skanaus Tradicijų Šakotis: Puikus Lietuviškas Desertas!
 Krovinių Pervežimo Paslaugos - Patikima ir Efektyvi Transporto Partnerystė
ieskomeIeškome mini ekskavatoriaus operatoriaus!
papildomosPapildomos pasyvios pajamos
tigTIG suvirintojas SUOMIJOJE
staliusStalius Norvegijoje
stogdengysStogdengys Norvegijoje
pastolininkasPastolininkas Norvegijoje
vairuotojasVairuotojas BDF konteineriais

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2011-06-06
  • Galioja: iki 2011-08-05


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai