Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Super Bomba-Riebalu degintojas №36, 3X power

Skelbimo nr. 18135, įdėtas: 2010-02-21 · Perskaitė: 2486

Skelbimas nebegalioja.

Super Bomba - Riebalų Dedintojas &#;
Produktas yra % natūralus ir efektyvus. Lieknėjimo kapsulės pagamintos iš didelio aktyvumo genų degimo riebalų (Burning Fatty Gene). Kapsulės pagamintos naudojant pažangiausias mokslo technologijas specialiai svorio metimui. Lieknėjimo kapsulės mažina apetitą, gerina medžiagų apykaitos procesus, degina riebalų perteklius, ypač nugaros ir pilvo zonoje, paspartina irimą riebalų, slopina riebalų absorbciją virškinimo trakte, reguliuoja plėtros ir keitimosi lipidams į žmogaus organizmą.
Poveikis: riebalų naikinimas ir mažinimas nuo juosmens ir pilvo, pilvas tampa plokstas ir tvirtas, radikaliai gydo vidurių užkietėjimą.
Padidėja paros energijos kiekis, sparčiau degina riebalų kiekį organizme, pašalina riebalų kiekį organizme, net miegant! Valo nuo toksinų organizmą, atkuria odos elastingumą ir palaipsniui daro gražią figurą!
Vartojimas: karta per parą granulė. Kapsulės geriamos – min. prieš pusryčius, užgeriant stikline vandens (šilto) arba po valgio.
Pakuotė kapsulių x mg
Rezultatas -kg/men.
Kaina lt

Super-Bomba RAUDONA &#;
Jų pagrindinė funkcija - slopina riebalinio sluoksnio formavimą.
Kapsules intensyviai ir efektyviai degina riebalų sluoksnį.
Vertingi komponentai, iš kurių pagamintos kapsulės, suteikia odos priežiūrą, svarbi funkcija yra valymas virškinimo trakte ir toksinų šalinimas, bei apetito mažinimas.
Poveikis:
-Intensyvus lipidų fermento stimuliavimas.
-Efektyvus riebalų sluoksnio suskaidymas.
-Greitai matomas rezultatas.
Indikacijos: antsvorio, nutukimo, prastas metabolizmas, po gimdymo, persivalgymai.
Sudėtis: ekstraktai iš obuolių, persikų,tenhuango, braškės, vynuogės, žalia arbata ir kt.
Dozavimas: kartą per dieną, kapsulė prieš ar po pusryčių.
Pakuotė: kapsulių x mg
Rezultatas: - kg
Kaina vnt. - lt

Super Bomba &#;
Ingredientų derinys, kapsulių formulė užtikrina efektyvumą. Kapsulės normalizuoja kraujo lipidų kiekį ir medžiagų apykaitos procesus organizme. Augalų ekstraktai daro poveikį mažina alkį, efektyviai sulaiko jį. Pagalbinės medžiagos degina susikaupusius riebalus organizme.
Poveikis: maisto papildas yra vertinga priemonė kūno svorio reguliavimui. Dėl ingredientų įeinančių į sudėtį, pastebėtas ryškus poveikis kai mažinamas alkis. Vartojant kapsules pagreiteja medžiagų apykaitą, kosmetinis poveikis odai. Papildo vartojimas suteikia kūno svorio sumažinimą nuo - kg .Jei per maisto papildo kursą riboti vartojamą maistą, maisto kalorijas – lieknėjimo efektas gerokai didesnis iki - kg.
Sudetis: bičių vaškas apklausos, arbatos ekstraktas, lotoso lapai, lotoso sėklų, alavijo ir kt.
Dozavimas: vartoti kapsulę kartą per parą min.prieš pusryčius. Greitam efektui:du kartus per parą vnt. Prieš pusryčius ir vakarienę. Arba vnt.vienu metu.
Pakuotė: kapsulių x mg
Rezultatas - kg
Kaina lt

Kapsulės «Momordika» SUPERLIEKNĖJIMAS! Šis produktas gali padėti pašalinti riebalus nuo juosmens, pilvo, sėdmenų ir kojų. Kapsulės «Momordika» neturi šalutinio poveikio. Nustojus vartoti - prarasti kilogramai nesugrįš. Kapsulės gražina Jūsų odą, stangrina, nes produktas turi kosmetinį poveikį. Šis produktas yra pagamintas iš natūralių medžiagų, būdingų riebalų absorbcijai, ekstrahuojamos iš specialių Pietų Korėjos augalų “Momordika”.
Sudėtis: Momordika, L-Karnitinas, Aloe Vera, Garcinija Kambodža ir kitų medžiagų iš natūralių augalų. Kapsulės pagamintos naudojant šiuolaikines technologijas. Bandymai rodo, kad jos turi tokių funkcijų kaip pašalinti riebalus ir toksinus.
Indikacijos: Šis preparatas rekomenduojamas žmonėms, kenčiantiems nuo nutukimo, metabolinių sutrikimų, moterims po gimdymo, ir visi žmonės, kurie nori turėti gerą figūrą be alinannčių dietų ir fizinės veiklos.
Dozavimas: kapsulė kartą per dieną minučių prieš pusryčius.
Pakuotė kapsulių x mg
Rezultatas nuo - kg/men.
Kaina kaps. - lt.

Detalesne info. el pastu figurainbox.lt






Kiti skelbimai iš kategorijos "Grožis, sveikata"
 Šukuosenos Marijampolėje
 Manikiūro priemonės internetu
 geliniai nagu lakai
 Odontologijos klinika Privati Praktika UAB
 UZ8JXP9 Grožis, sveikata 8RiBae
 hpQxW9UsI Grožis, sveikata TCdrAqa5W
 Am Grožis, sveikata yZKLkQK1iIj
 lyAbazv Grožis, sveikata 9G4
 Produktai sveikatai internetu
 Gydymas ir protezavimas

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-02-21
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai