Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Naujiena MLM nuolaidos

Skelbimo nr. 17642, įdėtas: 2010-02-15 · Perskaitė: 597

Skelbimas nebegalioja.

Sveiki. MLM- Multi Level Marketing tai pazangiausia verslo sistema. Nors ji veikia jau daug metu ,bet daugelio zmoniu yra neteisingai suprantama. Dabar net dar tobulesne.
Buvo; tiesioginis prekiu ar paslaugu paskirstymas, kur nera tarpiniu sandeliu,transporto,reklamos islaidu o viskas atiduodama i nepriklausomo kompanijos atstovo rankas. (juo gali tapti kiekvienas , neziurint issilavinimo ar verslo patirties).
Atlikus ilgalaikius tyrinejimus , pastebeta . Atsiliepimai; sunkus varginantis darbas uzsiimant mazmenine prekyba, prekes pristatymuose ir jos tiekime (tai atsiliebdavo ne kompanijos o prekias platinanciu zmoniu kisenei)
patirdami islaidas zmones nusivildavo ir atsisakydavo sio gan patrauklaus bet ir sunkaus darbo.
Naujiena.
Dabar; tiesiogines islaidos uz reklama paskirstomos kevienam klientui atsizvelgus i pasiekimus, dazniausia registraciju ir pirkimu skaiciu. Dabar kekvienas klientas bendrauja su prekes tiekejais savarankiskai , tai palengvina nepriklausomu atctovu darba.Paskutiniu metu taikoma paslauga rinkis preke patc.Tai visiskai nauja nuolaidu sistema kuri leidzia pirkti ir kitu internetiniu parduotuviu prekes. Klientui atrisamos rankos del prekes siulymo . Butent tai nereikalaujantis investiciju verslas, su didelemis galimybemis. Nors tradicinio verslo taisykles cia visiskai netinka. Tai nekonkurencinis verslas, netoleruojantis priverstines prekybos naudojant klaidinga reklama ir t.t. Sekmes garantas- tai noras padeti zmonems. Stai kodel tradicinio verslo zmonems MLM sunkiau igyvendinama (is mano patirties). Ne verslo zmogus nemato kitame zmoguje konkurento (bent jau artimuju ir draugu rate). Taigi visa ideja -tai vartotoju tinklo pletimas, paciam vartojant siuloma paslauga. Bet akcentuojamas ne pardavimas, o toks pat pasiulymas testi veikla.
Kiek as susiduriau, tai zmones pasitiki aplinkiniu nuomone, kuri formuoja poziuri i MLM. Tai reiskia jeigu svetimas zmogus siulys verslo galimybe-tai apgaule. Jei tai is artimuju rato-noras uzdirbti. Taigi atverkite Savo proto galimybes ir as % isitikines,kad iki tol manimi nepatikejote.
Sekmes

(Paskelbta iš skelbimų portalo Skelbiam.INFO)





Kiti skelbimai iš kategorijos "Siūlo darbą"
ekskavatorininkasEkskavatorininkas - Norvegija
personaloPersonalo vadybininkė (-as) - Klaipėda
stogdengiaiStogdengiai - Norvegija
ekskavatoriausEkskavatoriaus mašinistas - Vokietija
statybininkaiStatybininkai - Švedija
projektuProjektų vadovo asistentas (-ė) - Vokietija
staliaiStaliai - Norvegija
suvirintojaiSuvirintojai - Suomija
puspriekabiuPuspriekabių mechanikas - Norvegija
stogdengiaiStogdengiai darbams Norvegijoje

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-02-15
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai