Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Vandens jonizatorius su pusbrangiais akmenimis

Skelbimo nr. 52508, įdėtas: 2011-05-05 · Perskaitė: 923

Skelbimas nebegalioja.

Ar yra sveikesnio vandens?

Grafinas-jonizatorius su filtru iš pusbrangių akmenų - koralo, turmalino, šungito, silicio ir absorbuojantis filtras iš kokoso žievės - tai, ko Jums reikia!

Grafinas- tai sandariai uždaromas ml talpos indas su pusbrangių akmenų filtru-jonizatoriumi. Pakanka pripilti į grafiną vandens ir palaikyti ne trumpiau, kaip minučių.

Mineralai pašalina iš vandens chlorą, sunkiuosius metalus, bakterijas, kietumo druskas, prisotina vandenį neigiamais jonais ir suteikia vandeniui idealų oksidacinį redukcinį potencialą ORP ir šarmingumą pH. Toks vanduo stimuliuoja imuninę sistemą, turi antioksidacinių savybių.

Grafino-jonizatoriaus darbo trukmė metai, gaminant kas dieną po litrus jonizuoto vandens. Po to į filtrą-jonizatorių reikia įdėti naują elementą (užpildytuvą). Į komplektą įeina specialūs mineralų valymo ir regeneracijos milteliai.

Naudojant filtrą-jonizatorių iš pusbrangių akmenų galima gauti išvalytą nuo chloro, bakterijų, sunkiųjų metalų ir kietumo druskų vandenį su idealiais parametrais, turintį antioksidantinių ir imunitetą stiprinančių savybių. Naudojant tokį filtrą vandens ORP pasikeičia iš teigiamo į neigiamą ir jo pH iš rūgštaus tampa šarminiu.

Manoma, kad proc. žmonių kankinasi dėl sutrikusio rūgštinio-šarminio balanso, didėjančio rūgštingumo. Dėl organizmo rūgštėjimo pirmiausia yra kalti maisto produktai ir jų perdirbimo būdai. Beveik proc. mūsų naudojamų produktų skatina rūgščių susidarymą. Tai nereiškia, kad mes valgome rūgštaus skonio produktus. Tai reiškia, kad juos pasisavinant organizme susidaro daugiau rūgščių negu šarmų.

Filtre apdorotas vanduo įgyja pH nuo , iki ,- toks pH dydis yra geriamojo vandens pH norma, tačiau tokį pH turi tik gydomieji vandenys – tirpsmo, Kaukazo kalnų upių vanduo ir gydomųjų šaltinių vanduo.

Kodėl taip svarbu gerti vandenį su neigiamu redokspotencialu?
Žmogaus kraujo redokspotencialas sudaro nuo – iki – mV. Vandentiekio vandens redokspotencialas yra +– mV! Kai skysčiai su gerokai didesniu teigiamu ORP nei kraujas ir organizmo vidinė terpė patenka į mūsų organizmo audinius, jie atima elektronus iš ląstelių ir audinių. Organizmo biologinės struktūros (ląstelių membranos, ląstelių organoidai, nukleino rūgštis ir kt.) rūgštėja ir yra. Rūgštėjimo procesai skatina laisvųjų radikalų susidarymą – daugelio ligų pradžios priežastį. Tai onkologiniai susirgimai, cukrinis diabetas, astma, artritai, aterosklerozė, širdies ligos, Alzheimerio liga, tromboflebitai, išsėtinė sklerozė ir kt.

Vanduo su neigiamu ORP turi imunitetą stimuliuojančių savybių ir pripažintas geriausiu mūsų laikų antioksidantu. Neigiamą ORP turi visame pasaulyje žinomo Chunzakutsko šaltinio vanduo, taip pat tirpsmo vanduo ir rasa.

Kurdami filtrą-jonizatorių mokslininkai stengėsi pasiekti efektą, pačios gamtos naudojamą gydomųjų vandenų gavimui. Žemės gelmėse vyksta vandens jonizacija, vanduo prisotinamas neigiamais jonais. Jonizacija vyksta dėl žemės gilumoje susiformavusių brangiųjų ir pusbrangių akmenų sluoksnių, kuriems būdingos piroelektrinės ir pjezoelektrinės savybės, pvz., sluoksnis koralo ar turmalino, kuris suteikia vandeniui neigiamų jonų.

Išvalytą ir jonizuotą filtre-jonizatoriuje vandenį rekomenduojama gerti kiekvieną dieną vietoj vandens iš čiaupo, ruošti jame maistą, praustis, plauti galvą. Toks vanduo turi antioksidantinių, imunitetą stiprinančių, baktericidinių savybių, jis gydo žaizdas, teigiamai veikia esant gastritams, opoms, disbakteriozei, valo veido odą, naikina inkštirus, padeda gydyti daugelį susirgimų.

Pagaminta Vokietijoje



Kiti šio autoriaus skelbimai



Kiti skelbimai iš kategorijos "Įvairūs"
klojiniaiKlojiniai pamatams
siuvinejimoSiuvinėjimo reikmenys
dovanuDovanų idėjos
pinkyltPinky.lt - apatinio trikotažo parduotuvė moterims
bonidecoBonideco - internetinė parduotuvė
mediniaiMediniai sandėliukai gamyba
dekoratyvineDekoratyvinė skalda ir akmenukai internetu
dezesDėžės su individualia spauda
miskoMiško kirtimo ir medienos išvežimo paslaugos
kroviniuKrovinių gabenimas į Vengriją

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti

  • Skelbimas įdėtas: 2011-05-05
  • Galioja: iki 2012-01-30


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai