Nemokami skelbimai lt

Skelbimas

Skelbimų paieška

Kviečiame bendradarbiauti su INFINUM kompanija

Skelbimo nr. 14703, įdėtas: 2010-01-30 · Perskaitė: 427

Skelbimas nebegalioja.

KompanijaINFINUMRusijos rinkoje pristato geriausią kosmetiką iš pirmaujančių farmacijos gamintojų. Kriterijai, pagal kuriuos kompanija renkasi savo partnerius - tai turi būti pasaulinę reputaciją turinčiosfarmacinės kompanijos. Mūsų asortimentas apima daugiau nei kosmetikos gaminių rūšių. Be to, mūsų specialistai nuolatos stebi vartotojų rinką ir taip gali lanksčiai reaguoti į kintančius vartotojų poreikius. Pagal tuo metu esančias tendencijas INFINUM kompanija nuolatos įtraukia į savo asortimentą naujus produktus arba esamus pakeičia i geresnius analogus.
Šiuo metu esantys mūsų partneriai:

Didžiausia Slovėnijos farmacinė bendrovė. Pagrindinė veikla -vaistinių medžiagų ir preparatų gamyba. LEK gamina kosmetinius produktus iš natūralių komponentų, išbandytų per metų žmonių patirtimi. Visiprodukrtai yra gaminami pagal aukščiausius kokybės standartus. Kompanija INFINUMgaminaveido ir kūno priežiūros produktus.
Didžiausias Italijos kosmetikos gamintojas su daugiau nei $ milijonų apyvarta. Įmonės istorija siekia beveik metų. Ši kompanija metinio Italijos grožio konkurso "MIS ITALIJA" rėmėja. Pagrindiniai kompanijos principai - laikytis aukštos kokybės, atitinkančios ES standartus ir kurti visiškai naujus produktus, kurie atitiktų realius moterų poreikius. Deborah Group kartu su garsiu italų dizaineriu Stefano Dzhivannoni INFINUM kompanijai kuria ir gamina"A" ir "LIUKS" klasės serijas.
LABORATORIES HYDRONATURA Šveicarijos įmonė, kuri daugiau nei metų atlieka mokslinius tyrimus ir gamina kosmetinius gaminius. Kompanijai INFINUM gaminalūpų dažų serijas,kurių sudėtyjenėra dirbtinių dažikliųir išskirtinę plaukų dažų seriją.
SWISS CAPS Šveicarijos farmacijos kompanija, kuri tapo INFINUM partnere kuriant ir gaminant biologiškai aktyvius maisto papildus. Swiss caps turi daugiau nei metų patirtį pasaulinėje rinkoje ir šios kompanijos pagaminti maisto papildai - aukštos kokybės garantas.
Kviečiame bendradarbiauti su INFINUM kompanija.
Šiandieniniame pasaulyje vis populiaresnis tampa tinklinis marketingas, kuris leidžia tiesiogiai dirbti su klientu. Iš visų sistemų ši pastoviausia. Pasirinkite patys, kas jums labiausiai patinka:
. Jūs siūlote pažįstamiems tai, kas patinka Jums.
. Jūs nuo to uždirbate.
Kompanijos INFINUM konsultantas gali pristatyti vartotojui kokybišką produkciją, papasakoti apie vartojimą, o vartotojas nemoka parduotuvei papildomų pinigų, gaudamas prekes iš pirmų rankų.
Toks pardavimo būdas leidžia tiesiogiai bendrauti su vartotojais, ir patogiu jiems laiku, ir patogioje vietoje — šeimos rate ar darbe.
Tiesioginiai pardavimai leidžia vartotojui tapti kompanijos INFINUM partneriu. O mes, savo ruožtu, rūpinamės Jūsų uždarbiu, kosmetikos asortimentu ir kokybe. Dirbant su kompanija INFINUM jūs gaunate galimybę uždirbti pinigus būdais:
• jūs perkate produkciją asmeniniam naudojimui su nuolaida
• jūs parduodate produkciją
• jūs dirbate su naujais konsultantais ir kuriate savo verslą
• Jūsų pasirinkimas — mūsų palaikymas!

Kreipkites el. paštu: renataciplieneyahoo.com arba telefonu





Kiti skelbimai iš kategorijos "Siūlo darbą"
 Lietuviški skoniai
 Skanaus Tradicijų Šakotis: Puikus Lietuviškas Desertas!
 Krovinių Pervežimo Paslaugos - Patikima ir Efektyvi Transporto Partnerystė
ieskomeIeškome mini ekskavatoriaus operatoriaus!
papildomosPapildomos pasyvios pajamos
tigTIG suvirintojas SUOMIJOJE
staliusStalius Norvegijoje
stogdengysStogdengys Norvegijoje
pastolininkasPastolininkas Norvegijoje
vairuotojasVairuotojas BDF konteineriais

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.

  • Komentuoti
  • Blogas skelbimas?
  • Spausdinti
  • Atnaujinti

  • Skelbimas įdėtas: 2010-01-30
  • Galioja: iki 2011-06-21


 


© Karabi.lt - Nemokami skelbimai